Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij registreren?

Je kunt je registeren via de volgende link. Nadat je gegevens hebt ingevoerd activeert de webmaster je account. Je ontvangt hiervan een e-mailbericht van de webmaster. Vanaf dat moment kun je inloggen en actief gebruik maken van Christelijkwonen.nl.

Zijn er kosten aan de service van Christelijk Wonen verbonden?

Nee, op dit moment is Christelijk Wonen GRATIS in gebruik voor zowel "kamer aanbieders" als voor "kamer zoekers". Er zijn dus er géén kosten verbonden aan het gebruik van Christelijk Wonen.
Registeren en het aanbieden van woonruimte bij Christelijk Wonen is altijd gratis.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Stuur Christelijk Wonen een e-mail via het contactformulier. Christelijk Wonen zorgt ervoor dat je je wachtwoord opnieuw kan instellen.

Ik wil inloggen maar dit lukt niet.

Ben je geregistreerd en heb je problemen met inloggen? Check dan of de CAPS LOCK van je toetsenbord aan staat, want het systeem is hoofdlettergevoelig. Lukt het daarna nog steeds niet om in te loggen? Stuur dan een e-mail.

Waarom moet ik inloggen om te reageren op een oproep?

Dit is in verband met de privacy van de gebruikers van Christelijkwonen.nl.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen en oproepen plaatsen?

Je kunt je gegevens wijzigen en oproepen plaatsen bij je profiel. Hiervoor dien je ingelogd te zijn op de site. Daarnaast kun je onder acties ook gegevens wijzigen, door op de link te klikken.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn oproep opvalt?

Beschrijf kort en krachtig wat je wensen zijn/in de aanbieding hebt. Plaatst daarnaast ook een foto van jezelf/de kamer.

Hoe kan ik zien wie een kamer zoeken in de plaats waar ik een kamer aanbiedt?

Klik op alle oproepen bekijken in de menubalk kamer oproepen. Daarna kun je een selectie maken per plaats door op zoek in te klikken.

De plaats waar ik een kamer wil aanbieden staat niet in de lijst, wat nu?

Selecteer de stad die het dichtst gelegen is bij de plaats waar je woonruimte wilt aanbieden. Bijvoorbeeld: je hebt woonruimte in Houten. Selecteer dan Utrecht. Je kunt in je bericht aangeven dat de kamer in Houten wordt aangeboden.

Ik zoek een kamer in een stad die niet in de stedenlijst staat, wat nu?

Selecteer de stad die het dichtst gelegen is bij de plaatst waar je woonruimte zoekt. Je kunt in je oproep aangeven dat je een kamer zoekt in de omgeving van deze stad.

Hoe kom ik in contact met andere gebruikers?

Na het inloggen op de site kan je een bericht sturen naar de kamerzoeker/kameraanbieder. Dit kun je doen door op de link van de kamer/oproep te klikken. De ontvanger kan het bericht lezen en beantwoorden na het inloggen op de site. De berichten die je gestuurd en ontvangen hebt kun je terugvinden onder mijn berichten.

Mijn vraag staat hier niet bij?

Stuur ons een e-mail dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie terug.

Tips, suggesties of opmerkingen?

Wij horen graag je mening over Christelijkwonen.nl. Dus heb jij tips, suggesties of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail.